Lebih banyak insentif jaya transformasi tani - Berita Harian , Syuhada Choo Abdullah (2012)
KUALA LUMPUR: Kerajaan akan memperkenalkan lebih banyak inisiatif dan insentif untuk pembangunan ilmu pengetahuan dan teknologi baru untuk meningkatkan pengeluaran hasil pertanian negara.