Tokoh pemimpin berkarisma - Berita Harian , Rahmawati Nurdin (2012)
SIAPA sangka individu yang dulunya pemalu dan pendiam kini menjadi suara pemimpin mahasiswa yang cukup disegani di Universiti Putra Malaysia (UPM) apabila menjawat jawatan Yang Di Pertua Majlis Perwakilan Pelajar (MPP).