Pelbagai program meriahkan sambutan ulang tahun UMNO - Berita Harian , Mohd Azis Ngah (2012)
DUA hari menjelang sambutan Ulang Tahun UMNO ke-66, pelbagai Program sudah berlangsung dan semakin rancak menuju kemuncak sambutan besar-besaran selama tiga hari di Kompleks Sukan Bukit Jalil, bermula Jumaat ini.