UPM cungkil bakat atlet memanah - Utusan Malaysia, Mohd Saiful Mohd Sahak (2012)
SEDAR betapa pembangunan sukan perlu diperkembang bagi mencungkil dan melahirkan bakat-bakat baru, Universiti Putra Malaysia tampil dengan kaedah tersendiri.