Latihan praktikal mematangkan Zulfahmi - Berita Harian , Mohd Faisal Md Noor (2012)
KEUNIKAN reka landskap putrajaya mendorong pelajar Ijazah Sarjana uda Hortikultur Universiti Putra Malaysia (UPM), Zulfahmi Ahmad Saibi, memilih untuk menjalankan latihan praktikal di Pusat Maritim Putrajaya, bersesuaian dengan bidang pengajiannya yang membabitkan ilmu pertanian lebih menjurus ke arah landskap.