Pelbagai acara meriah sambutan Larian Bendera Sang Saka Bangsa kumpul sejuta tandatangan rakyat - Berita Harian , Nor Fariza Ramlan (2012)
KUALA LUMPUR: Ulang tahun UMNO ke-66 yang disambut selama tiga hari mulai hari ini menyediakan pelbagai program bagi memeriahkan sambutan besar-besaran di Kompleks Sukan Bukit Jalil, di sini.