Sukan Institusi Pengajian Tinggi serampang dua mata Medan baru pemilihan atlet - Utusan Malaysia, Nazmil Nasiruddin (2012)
PUTRAJAYA 24 Mei - Penganjuran Sukan Institusi Pengajian Tinggi (SUKIPT) 2012 pada 28 Oktober hingga 8 November ini bakal menjadi medan terbaru pemilihan atlet mewakili negara ke kejohanan lebih besar.