Singkir calon popular Kaharuddin, Siti Munirah dinobat Olahragawan dan Olahragawati UPM ke 29 - Harian Metro, Saiful Affendy Sapran (2012)
KEPUTUSAN mengejut dilakar Mohd Kaharuddin Ashah dan Siti Munirah Jusoh apabila menyingkirkan calon lebih popular untuk dinobat Olahragawan dan Olahragawati Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-29 semalam.