Siti Munirah bintang skuasy - Berita Harian (2012)
DIBESARKAN dalam keluarga gemar bersukan bagaikan suntikan awal kepada siti Munirah Jusoh untuk bergiat aktif dalam sukan.kecenderungan itu mendorongannya untuk menyertai apa saja acara sukan sejak di bangku sekolah sehingga bakatnya mula mendapat parhatian sekarang dipilih memasuk sekolah sukan jalil.