UPM perkasa sukan ragbi - Utusan Malaysia, Mohd Saiful Mohd Sahak (2012)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) antara institusi pengajian tinggi awam yang dilantik Kementerian Pengajian Tinggi (KPT)bagi melaksanakan program Pusat Kecemerlangan Sukan (PKS)Ragbi selama lima tahun mulai 2010 hingga 2014.