UPM capai indeks KPI - Utusan Malaysia, Mohd Saiful Mohd Sahak (2012)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) mengorak langkah pemantapan Pelan "Strategik 2011-2013 dengan mencapai petunjuk pre stasi utama (KPI) sebanyak 92.74 peratus daripada sasaran bagi tahun 2011.