Mahasiswa autisme teruja temui Rosmah - Berita Harian , Effendy Rasyid (2012)
KUALA LUMPUR:sambutan tahun baru cina kali ini memberi makna tersendiri kepada See Dunsheng Brayn, 24, seorang Mahasiswa autismedi universiti Putra Malaysia (UPM) apabila pertama kali bersua muka dengan isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor.