Pengerusi SPR dahului senarai penerima anugerah khas Maulidur Rasul - Utusan Malaysia, (2012)
SHAH ALAM 5 Feb. - Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Tan Sri Abdul Aziz Mohd. Yusof mendahului senarai penerima anugerah khas sempena sambutan Maulidur Rasul peringkat negeri yang diadakan di Stadium Malawati di sini hari ini.