UPM cadang maju hartanah jana ekonomi sendiri - Berita Harian , Radin umar Radin sohadi (2012)
Serdang: Universiti putra malaysia (UPM)bercadang membina kompleks beli-belah, apartmen,ruang pameran automotif dan rumah kedai bagi menjana pendapatan sendiri selepas melaksanakan autonomi sepenuhnya.