Pensyarah UPM menang Anugerah Leadership Energy Award 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
KUALA LUMPUR – Pensyarah Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Madya Dr. Vijayaletchumy Subramaniam memenangi Anugerah Leadership Energy Award atas kejayaan ciptaan beliau iaitu perisian fonik tutor untuk kanak-kanak disleksia yang boleh dimanfaatkan oleh masyarakat.