UPM MENGGONDOL 6 EMAS DAN 3 ANUGERAH KHAS PADA MALAM WIF-KL INNOVATION AWARDS - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUALA LUMPUR, 6 Nov. 2012 – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah berjaya meraih 6 pingat emas, 4 pingat perak dan 4 pingat gangsa di dalam BioMalaysia 2012 Conference and Exhibition yang berlangsung di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) pada 5-7 November 2012.