Bincang Isu Serantau Di Jakarta - Harian Metro, (2008)
Empat pelajar universiti Malaysia terpilih menyertai Inisiatif Pemimpin Muda Hitachi (HYLI) ke-9 selama lima hari di Jakarta,Indonesia bermula 7 Julai depan di mana mereka akan berkongsi idea dan perancangan mengenai isu semasa di rantau ini dengan pelajar dari enam negara lain Mereka ialah Alan Kwan Wai Ming dari Universiti Malaysia Sabah, R Rena Raja dorai dan Yom Nurul Akmar Abdul Lahsan (Universiti Putra Malaysia) dan Yanti Norafizza Mansor (Universiti Kebangsaan Malaysia).