4,258 pelajar baharu program Bacelor mendaftar di UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 1 September – Seramai 4,258 pelajar baharu program Bacelor mendaftar di Universiti Putra Malaysia (UPM) bagi sesi akademik 2012/2013 pada 1 dan 2 September baru-baru ini.