Hasil Penyelidikan Angkasawan Mei - Saintis dapati kajian awal memuaskan: Muszaphar - Berita Mingguan, Nurhasyima Hasim (2008)
Hasil penyelidikan mengenai sel barah, protein kristal dan bakterian yang dilakukan angkasawan pertama negara, Dr. Sheikh Muszaphar Shukor di Stesen Angkasa Antarabangsa (ISS) akan diumumkan, Mei ini.