Tuanku muhriz lawat Pameran Kesusasteraan Rakyat Negeri - Utusan Malaysia, (2012)
Kuala Lumpur 19 April - yang Di pertuan Besar Negeri Sembilan, Tuanku Muhriz Tuanku Munawir dan Tunku Ampuan Besar Negeri Sembilan ,Tunaku Aishah Rohani Tengku Besar Mahmud berkenan untuk melawat Pameran Kesusasteraan Rakyat Negeri Sembilan di Universiti Putra Malaysia (UPM) serdang, pada 23 April ini.