Proton sumbang Gen 2 dan 10 enjin Campro kepada Fakulti Kejuruteraan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 8 Mei – Jabatan Kejuruteraan Biologi dan Pertanian, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima sumbangan Proton Holding Berhad sebuah kereta Gen 2 dan 10 enjin CAMPRO.