UPM Menang Anugerah Perpustakaan Cemerlang 2012 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
KUALA LUMPUR, 7 Mei – Perpustakaan Sultan Abdul Samad (PSAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi Anugerah Perpustakaan Cemerlang bagi kategori perpustakaan besar dengan meraih hadiah wang tunai RM7,000 dan piala yang disampaikan oleh Ketua Pengarang Pertubuhan Berita Nasional (BERNAMA), Datuk Yong Soon Heong.