Perutusan Naib Canselor - UPM capai KPI 92.74 peratus - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
SERDANG, 3 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengorak langkah pemantapan Pelan Strategik 2011-2013 dengan mencapai petunjuk prestasi utama (KPI) sebanyak 92.74 peratus daripada sasaran bagi tahun 2011.