Asasi Education Fair jadi acara tahunan untuk mempromosikan ASPer - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012)
Serdang, 28 Feb – Asasi Sains Education Fair yang diadakan buat julung kalinya akan menjadi acara tahunan Pusat Asasi Sains Pertanian (ASPer), Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk mempromosikan pengajiannya kepada pelajar aliran sains, Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).