Omar Osman – Tokoh Putra Terbilang UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 28 Ogos – Staf Pusat Sukan Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Presiden Ceupacs, Omar Osman diumumkan sebagai Tokoh Putra Terbilang UPM bagi Anugerah Khas Universiti pada Majlis Gemilang Putra 2008 yang telah berlangsung pada hari ini.