Program kejuruteraan Aeoangkasa kekal di UPM - Berita Harian (2006)
"Kerajaan memutuskan untuk mengekalkan program kejuruteraan aeroangkasa di Universiti Putra Malysia (UPM)," kata Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Mustapa Mohamed.