Pelajar FSTM Menang Pertandingan Makanan ASEAN - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
BANDAR SERI BAGAWAN, 23 Okt - Empat pelajar Fakulti Sains dan Teknologi Makanan(FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya mendapat tempat pertama dalam pertandingan ‘ASEAN Undergraduate Food Quiz Bowl Competition’ baru-baru ini.