UPM bolot 5 Anugerah Akademik Negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
KUALA LUMPUR, 10 Okt - Lima ahli akademik Universiti Putra Malaysia (UPM) menempa sejarah apabila membolot empat daripada enam kategori utama Anugerah Akademik Negara (AAN) 2010 yang disampaikan oleh Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muyiddin Yassin di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) hari ini.