Universiti Penyelidikan ditambah - Berita Harian, Azman Mahmood (2007)
Lebih banyak institusi pengajian tinggi awam (IPTA) akan diber status universiti penyelidikan, kata Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Mustapa Mohamed.