Seminar linguistik dan bahasa Melayu - Berita Harian, Nazmi Yaakub (2011)
SEMINAR Antarabangsa Linguistik Dan Pembudayaan Bahasa Melayu VII 2011 (SALPBMVII) mempelawa sarjana dan ahli akademik untuk menjadi pemakalah serta penyampai kertas kerja pada seminar itu yang akan diadakan di Universiti Putra Malaysia (UPM), Serdang pada 8 dan 9 November ini.