UPM pastikan program PJJ menepati kualiti ditetap KPT - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 8 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) akan memastikan proses pengajaran dan pembelajaran program pendidikan jarak jauhnya (PJJ) mencapai tahap kualiti yang ditetapkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi.