Sel Stem: Terapi Terkini Kecederaan Lutut - Mingguan Malaysia, Avila Geraldine (2008)
Mungkin anda pernah atau sedang mengalami sakit lutut tatapi tidak begitu mengambil berat tentang kesakitan tersebut kerana berfikir ia tidaklah begitu serius.