Azam siswi baru UPM - Harian Metro, Mohd Azam Shah Yaacob (2009)
"Saya gembira ditawar belajar di sini, walaupun ada kekurangan pada diri, saya yakin boleh memikul tanggungjawab sebagai pelajar sama seperti pelajar lain," kata Nurbaitul Izzah Nordin, 19, seorang daripada 3,600 pelajar yang melafazkan ikrar sebagai pelajar baru Universiti Putra Malaysia, di sini semalam.