Rentas Kampus RTM Beri Kesan Positif Pada Mahasiswa - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 19 Oktober - Perlaksanaan Program Rentas Kampus RTM memberikan impak positif kepada para mahasiswa institusi pengajian tinggi di Malaysia kata Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr. Rais Yatim.