Enam individu maju Dungun dirai - Berita Harian, Azman Zakaria (2008)
Enam individu yang memberi sumbangan memaju dan membangunkan Dungun Terengganu malam tadi menerima Anugerah Khas Zamalah Dungun Membangun.