UPM JohnsonDiversey Jalin Kerjasama - Harian Metro (2008)
Bagi mendidik pelajar ahli akademi dan pentadbiran mengenai pentingnya kebersihan dan keselamatan makanan Universiti Pu tra Malaysia UPM menganjurkan Program Latihan Keselamatan Makanan dan Kebersihan Makanan.