Bida Tinggi - Berita Harian, Shamshul Azree Samshir (2008)
Di Malaysia apabila disebut lelong, dalam fikiran tentu tergambar aktiviti jualan lambak yang menawarkan keperluan harian secara pukal pada mutu produk, mungkin tidak sebaik disangka.