Pameran World Heritage Legacy - Berita Harian, (2008)
Pameran dan lelongan amal barangan antik "world Heritage Legacy 2008 anjuran kumpulan mahasiswa Sarjana KOM5321 Universiti Putra Malaysia (UPM) di Muzium Sultan Alam Shah, Selangor 24 hingga 25 Oktober di Dewan Pameran Daeng Manambu manakala Lelongan pada 28 Oktober di Dewan Raja Lumu, Muzium Alam Shah.