IPT Perlu Semai Budaya Debat - Berita Harian, Dr Sarjit Singh Gill (2008)
Saya berminat mengulas pandangan krisis Datuk Saifuddin Abdullah menerusi artikelnya 'Seni perdebatan wajar dibudayakan bagi mematangkan demokrasi negara' dalam ruangan ini semalam.