Melestari Budaya Organisasi Prestasi Tinggi – Naib Canselor UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 6 Jan - Universiti Putra Malaysia (UPM) memulakan lembaran baru 2009 dengan perutusan Naib Canselor, Prof Datuk Dr Nik Mustapha R Abdullah bertajuk ‘Melestari Budaya Organisasi Prestasi Tinggi’ di Dewan Bankuet, UPM, baru-baru ini.