Azlan Salimin Terpilih Untuk Biasiswa Tan Sri Lim Goh Tong - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
BANGI, 15 Jan – Pelajar tahun pertama, Fakulti Pertanian Universiti Putra Malaysia (UPM), Azlan Salimin, 20, menerima biasiswa Tan Sri Lim Goh Tong baru-baru ini.