Malaysia Juara Pidato Bahasa Melayu - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA 6 Mac – Peserta tunggal negara, Mohd. Syamsul Salleh, 21, dari Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya mengharumkan nama Malaysia apabila menjadi juara pertandingan Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu Piala Timbalan Perdana Menteri (PABM 2009) di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC).