UPM Promosi Pameran Pendidikan Pasca-Siswazah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 13 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mempromosikan program siswazah yang ditawarkan melalui pameran Pendidikan Pasca-Siswazah di Auditorium Fakulti Kejuruteraan UPM baru-baru ini.