Seminar Kenang Dharmawijaya - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 14 Mac – Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan seminar kesusasteraan ‘Dharmawijaya dalam Kenangan’ untuk menghayati nilai seni karya Dharmawijaya baru-baru ini.