Pelajar Bantu Promosi Putra FM UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 9 April – Pelajar Bacelor Komunikasi Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program Promosi Stesen Radio Putra FM UPM bagi mendekatkan stesen itu dengan pendengarnya baru-baru ini.