Sistem Perbankan Islam Perlu Model Kukuh – Dr. Kabir - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 10 April – Sistem kewangan Islam perlu menjadi satu model kewangan yang kukuh dan tidak bergantung kepada model perbankan konvensional.