Ekspedisi Penyelidikan Saintifik Kaji Maklumat Biologi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 14 April – Fakulti Perhutanan Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan Ekspedisi Penyelidikan Saintifik di Hutan Simpan Ayer Hitam, Puchong untuk mengumpulkan maklumat flora, fauna dan kepelbagaian biologi bermula dari 13 April hingga 16 April lalu.