Anugerah Naib Canselor Nobat 105 Pelajar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
BANGI, 18 April – Seramai 105 orang pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobatkan sebagai penerima Anugerah Naib Canselor UPM ke-10 baru-baru ini.