Pelajar UPM Penerima Pingat Emas IEM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PETALING JAYA, 18 April – Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), Ling Hwei Lin dipilih sebagai penerima Pingat Emas Institut Jurutera Malaysia (IEM) baru-baru ini.