UPM Anjur MICOLLAC 2009 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 28 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan persidangan Antarabangsa Bahasa, Kesusasteraan dan Kebudayaan (MICOLLAC) untuk bertukar maklumat antara pendidik dan perancang bahasa tempatan dan antarabangsa.